Kerst & Kaasbox

Speciaal voor de decembermaand én dit maximaal bizarre jaar lanceren we een klein lichtpuntje: de de kerst & kaasbox. Hoera! Een heerlijke box om de feestdagen mee in te luiden. Of gewoon de woensdag.

We zijn afgereisd naar het pittoreske Texel om de lekkerste kazen uit te zoeken bij onze wijnen. Echte Texelse kaas van kaasboerderij Wezenspyk die perfect past bij de wijnen.

Wijn & kaas

Om het spelelement er in te houden en jouw wijnproef-skills te testen, verklappen we niet welke wijnen we hebben geselecteerd. Je kunt de wijnen blind proeven, we hebben uiteraard onze proefnotities weer toegevoegd, die we geheel in thema hebben opgenomen in de schapenstal.

Over de kazen kunnen we wel alvast wat vertellen:

 • Koekaas met fenegriek bij champagne, een match made in heaven
 • Schapenkaas met lamsoren ‘orekaas’ bij witte wijn
 • Gerijpte koekaas met peperkorrels bij rode wijn

Het is natuurlijk ook leuk om de kazen bij de andere wijnen te proeven. Gaat dat ook goed? Of wint de kaas van de wijn, of andersom?

We hebben twee boxen gemaakt. De Kerst & Kaasbox met twee wijnen bestaat uit één witte en één rode wijn. De Kerst & Kaasbox met drie wijnen is hetzelfde plus een fles champagne.

Bezorging vindt plaats in de eerste week van december. Of op afspraak.

Voor bedrijven

De Kerst & Kaasbox is hartstikke multifunctioneel. Van vrijdagmiddagborrelbox (VriMiBox) tot kerstcadeau of relatiegeschenk. Ben je van plan meer dan 10 pakketten af te nemen? Dan kunnen we ook meedenken over personalisatie, bijvoorbeeld stickers met logo of een handgeschreven kaart bij elke Kerst & Kaasbox. Het is mogelijk om de pakketten op één plek af te leveren of direct naar de ontvanger te sturen.

Kantoortijgers, regelneven, organisatietalenten, we zijn er voor jullie.
Als jij regelt dat jouw bedrijf 10 pakketten afneemt, krijg jij een fles bubbels. En bubbels bedoelen we natuurlijk champaaaaaagne! Duh!

Je kunt meteen bestellen of je wensen aan ons doorgeven met onderstaand formulier. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Contact opnemen

Heb je vragen over de VriMiBox? Stuur een mail of laat hieronder een bericht achter.

 • 1) Wijn, wijn, wijn!

  We hebben twee boxen gemaakt: 2 of 3 wijnen. De wijnen zijn ingepakt, zodat je niet meteen ziet welke wijnen het zijn en je uiteraard blind kunt proeven.
 • 2) Filmpjes met proefnotitie

  Jan Jaap en Nadien hebben de wijnen geproefd en filmpjes opgenomen van hun WSET-proefnotitie. Gezellig vanuit de schapenstal.
 • 3) Texelse kazen

  Bij elke wijn hebben we een overheerlijke (serieus, het is zo lekker!) Texelse kaas uitgezocht: een koekaas met fenegriek, een schapenkaas met lamsoren en een gerijpte koekaas met peperkorrels. Hmmm!
 • 4) Setje ansichtkaarten

  Elke bestelling krijgt een setje Le Club des Vins ansichtkaarten t.w.v. 3,99 euro. Van "You're Gamayzing" tot "Je hebt zelf kurk". Wie ga je verrassen met een kaart?