Le Club’s Academy is ontstaan uit een voorliefde voor wijn, net als Le Club des Vins eigenlijk. Na het volgen verschillende wijncursussen – SDEN3 (toen nog SWEN2), WSET3 en Diploma Course – is het me opgevallen dat er online heel weinig oefenmateriaal beschikbaar is. Ook nu ik zelf doceer, merk ik dan mijn cursisten behoefte hebben aan oefenen, aan zekerheid.

 

Dat is de drijfveer voor Le Club’s Academy. Le Club’s Academy zorgt ervoor dat jij je diploma haalt. Of dat nu SDEN2 is of WSET Diploma Course. Het doel is om trainingen op alle niveaus aan te bieden. Let wel, het zijn geen online cursussen. Zie het als huiswerkbegeleiding, als een manier om je in een wijncursus opgedane kennis te toetsen. En dat examen binnen te koppen ?

 

Wat doet Le Club des Vins?

 • Le Club des Vins

  Wijnfans verwonderen. Op een toegankelijke, vernieuwende en soms iets rebelse manier met wijncursussen, wijnproeverijen en ander vertier.
  Naar Le Club des Vins >
 • Le Club's Academy

  Le Club's Academy zorgt ervoor dat je je wijnexamen haalt met een online omgeving waarin je honderden vragen kunt oefenen. Ook vind je hier regelmatig nieuwe proefboxen zodat je ook je proefskills kunt ontwikkelen.
  Naar de shop >
 • Le Club & Sommeljj De Podcast

  De eerste Nederlandse podcast over wijn. Jan Jaap (@sommeljj) en Nadien (@leclubdesvins) raken niet uitgepraat over wijn en nemen dat gekeuvel op in een podcast.
  Luister de podcast >
 • De Fanshop

  De Fanshop is Le Club's Shop voor wijnfans. Hier vind je alles wat je wijnhart begeert. Van wijnposters tot favoriete wijnboeken.
  Naar De Fanshop >

Samenwerken met Le Club des Vins? 

Van scorende SEO-teksten tot technische productsheets of een gesponsord artikel. Bekijk de mogelijkheden en/of neem contact op met Nadien de Visser, eigenaar van Le Club des Vins.