Binnenkort een module-examen van de Wijnacademie? Wil je alvast oefenen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met de examentrainingen van Le Clubs Academy stoomt je je klaar voor de theorie-examens van de Vinologenopleiding. Test je kennis met onze uitgebreide oefenexamens en bereid je optimaal voor!

Wat krijg ik?

Veel! Voor iedere module zijn verschillende examentrainingen te vinden. Daarnaast biedt de examentraining een samenvatting van de lesstof, zodat je alles gemakkelijk op een plek hebt!

Per module kun je met meer dan 350 oefenvragen testen of jij klaar bent voor je examen. De examentrainingen zijn ook los te bestellen. Iedere losse examengids heeft minimaal 125 oefenvragen, welke je online- op je computer of mobiel – kunt invullen. De uitslag verschijnt meteen in beeld.

Daarnaast vind je heel veel extra’s, zoals filmpjes, achtergrondartikelen en links naar leuke wijnboeken. Geeft het wat jus.

Kirsten Examentrainingen Vinologenopleiding

Kirsten Hoornstra

“De liefde voor wijn had ik al voordat ik het officieel mocht drinken, gevoed door de vele maanden die ik in Frankrijk voor werk/studie mocht doorbrengen. Met de start van Wicked Wines lijkt deze liefde ook serieuze vormen aan te nemen!”

Nu is Kirsten klaar met wijnstudies. Sinds oktober is ze officieel Vinoloog van de Wijnacademie. Ze bundelt haar kracht met Le Clubs Academy om het aanbod examentrainingen compleet te maken.

Meer dan alleen examentrainingen

Wijnstudie is natuurlijk niet alleen de feitjes stampen. In de online omgeving verwijzen we regelmatig naar achtergrondinformatie, bijvoorbeeld:

Benieuwd?

Benieuwd geworden naar examentrainingen van de Vinologenopleiding? Op dit moment hebben we de eerste examentraining gelanceerd: Italië. De rest volgt snel dus houd vooral onze socials in de gaten!

Le Clubs Academy is net begonnen dus voor nu hebben de eerste deelnemers onbeperkt toegang tot de cursus. Je betaalt normaliter een eenmalig bedrag van €39,99 per examentraining, waarmee je je hele leven toegang hebt tot de online omgeving, inclusief quizzen en tips. Succes!

Maak gebruik van de tijdelijke introductieprijs en krijg €10 korting gedurende de maand December. Gebruik code: INTRODUCTIE10.


Beschikbare trainingen

We zijn gestart met Italië, ook is Spanje / Portugal toegevoegd. Overig Europa komt er binnenkort aan.